C.Başkanı Gül'e Denizli'de sevgi seli

C.Başkanı Gül'e Denizli'de sevgi seli

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün gece Denizli'ye gelen ve geceyi bu kentte geçiren Cumhurbaşkanı Gül'e cuma namazı sonrası vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün gece Denizli'ye gelen ve geceyi bu kentte geçiren Cumhurbaşkanı Gül, bu sabahtan itibaren yoğun bir programa katıldı. İlk olarak Hierapolis antik tiyatro, müze, antik havuz ve Pamukkale travertenlerini gezen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra antik Laodikya kentinde incelemelerde bulunup Denizli Valiliği'ni ziyaret etti. Denizli Valisi Yavuz Erkmen'den il ile ilgili bilgiler aldıktan sonra cuma namazını kılmak için binadan ayrılan Cumhurbaşkanı Gül'e vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Gördüğün yoğun ilgi üzerine aracına binmeden önce vatandaşların yanına giden ve onlarla tokalaşan Cumhurbaşkanı Gül, küçük bir çocuğu sevip yanağından öptü. Cuma namazını kılacağı Ulucami'ye giderken de yol boyunca sevgi gösterileriyle karşılaşan Gül, cami önünde de 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılaştı. Özel Harekat Timleri caminin etrafında adeta kuş uçurtmazken, geniş güvenlik önlemleri altında camiye giren Cumhurbaşkanı Gül cuma namazını kıldı. Cumhurbaşkanı Gül'ün namazdayken küçük bir çocuğun özel harekat polisinin yanına giderek sohbet etmesi güzel görüntüler oluşturdu.

Cuma namazını kıldıktan sonra camiden ayrılırken de vatandaşların sevgi gösterilerini sürdürmesi üzerine Cumhurbaşkanı Gül, el sallayarak karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül daha sonra yemek için Çamlık Ofis'e geçti. 

Etiketler :