Cinayet sebebi Facebook!

Cinayet sebebi Facebook!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir kişi, kuaförde çalışırken işyeri sahibinin eşine Facebook'tan "Seninle birlikte olmak istiyorum" diye teklifte bulununca kadının kocası tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Olay, yaklaşık bir hafta önce Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adanalı Hasan Yılmaz D. (29) ile eşi Hüsne D. (29) Dalaman'da kuaför dükkanı açtı. Yanlarında da Mücahit Kozluk isimli bir kişi çalışmaya başladı.

Kozluk, bir süre sonra eve gelmedi. Bunun üzerine ailesi Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Bu sırada karı koca işyerini kapatıp Adana'ya geldi.
Kozluk'un ailesi, ulusal bir kanalda kadın programına katılarak çocuklarının kuaförde çalıştığını, hem kuaför karı kocanın hem de çocuklarının ortadan kaybolduğunu bu yüzden kuaförden şüphelendiğini söyledi.

Bu bilgi üzerine polis, kuaför karı koca hakkında arama kararı çıkarttı. Polisler, karı-kocanın Adana'da olduğunu belirledi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği yaptıkları operasyonla kuaför Hasan Yılmaz D. ile eşi Hüsne D.'yi Namık Kemal Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Şahıs, emniyetteki sorgusunda Kozluk'un Dalaman'da yanında kalfa olarak çalıştığını belirterek şöyle konuştu: "Eşimde benimle birlikte çalışıyor. Kozluk eşimi buradan tanıyordu. Birgün eşim Facebook'tan yazışırken bende tavla oynuyordum, kalfanın eşime 'seninle birlikte olmak istiyorum' teklifini gördüm. Hemen Kozluk'u aradım bir yerlerde alkol aldık sonra onu 5-6 yerinden bıçaklayarak öldürüp bir gölün kenarına attım."

Karı-koca zanlı ilk ifadeleri alındıktan sonra sorgulanmak üzere Dalaman'a gönderildi.
Dalaman polisi, zanlının bahsettiği yerde cesedi bulmak için arama başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.