Cübbeli Ahmet'ten 3. Köprü yorumu

Cübbeli Ahmet'ten 3. Köprü yorumu

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, törenle son tabliyesi yerleştirilen 3. Köprü'nün ismi konusundaki tartışmalara katıldı. İşte Cübbeli'nin o sözleri;

Bu yılın Temmuz veya Ağustos ayında hizmete girmesi planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona gelindi. 9 metrelik son tabliyenin yerleştirilmesiyle birlikte yeniden alevlenen isim tartışmalarına en ilginç yorum ise Cübbeli Ahmet'ten geldi.

İki kıtayı 3'üncü kez birleştirecek olan 3. Köprü'de son tabliye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Uluştarma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle yerleştirildi.

 

TÜRKİYE ONLARI İZLEDİ

9 metrelik son tabliyenin yerleştirilmesiyle birlikte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk geçiş sağlanmış oldu. Son tabliyenin kaynağının da yapılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile birlikte kendi kullandığı makam aracıyla köprüyü geçen ilk isim oldu.

CÜBBELİ'DEN KÖPRÜ YORUMU

İstanbul'da bunlar yaşanırken köprünün ismi konusundaki tartışmalara Cübbeli Ahmet de sosyal medya hesabından yayınladığı video ile katıydı. Yavuz Sultan Selim'in babası gibi evliya olduğunu söyleyen Cübbeli, "Biz çok geçeceğiz inşallah. Bazıları geçmiyormuş. Geçme, köprü rahatlar. Hiç mühim değil. Kurban olurum ben Yavuz Sultan Selim Han'a. Feda olurum. Babası mübarek evliya ama evliyalıkla olmuyor işte. Kafa çalışacak bu işlerde. Yavuz Sultan selim de sanki evliya değil miydi yani. Resulallah onun önünde gitmese o Mısır çölünü geçebilir miydi" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.