Dar Paça Pantolon

Dar Paça Pantolon

Pantolonlar, şüphesiz alt giyimde erkekler ve kadınlar tarafından en çok tercih edilen giyecektir. Çoğunlukla da dar paça olanları yeğlenir. Ama siz fiziğinize çok da vurgu yapmak istemiyorsanız tabii ki bol paça pantolonları da inceleyebilirsiniz.

Pantolonlar, şüphesiz alt giyimde erkekler ve kadınlar tarafından en çok tercih edilen giyecektir. Çoğunlukla da dar paça olanları yeğlenir. Ama siz fiziğinize çok da vurgu yapmak istemiyorsanız tabii ki bol paça pantolonları da inceleyebilirsiniz. Dar paça pantolon yüksek belli, düşük belli, bileğinize kadar uzanan veya ayağınıza kadar uzanan gibi kriterlerle değerlendirerek seçebilirsiniz. Bedeninize göre modellerimiz vardır.

Gelelim dar paça pantolon rengine/desenine, en çok tutulan renklerden biri siyahtır. Öyle ki, herhangi bir yakınınıza siyah pantolonu olup olmadığını sorduğunuzda eminim ki olduğunu söyleyecektir. Ne yapabiliriz ki? Siyah herhangi bir giyeceğin üstüne/altına uyumlu oluyor. Tabii bu her yere siyah giyinerek gitmemiz gerektiği anlamına da gelmiyor. Aklınıza gelen farklı kombineleri deneyebilirsiniz. Kendi çapınızda veya arzu ederseniz yakınlarınız/tanıdıklarınızla bir moda şovu eminim ki eğlenceli olacaktır! Hatta birkaç fikir ortaya atalım, yeşil-beyaz çizgili dar paça bir pantolonun üzerine zambak çiçeği baskılı bir tişört veya pembe düşük bel bir pantolonun üzerine şeker baskılı bir gömlek! E hadi artık ne duruyoruz? Hemen dar paça pantolon modellerine bakalım: https://shop.missdalida.com/pantolon-modelleri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.