Diş Hekimi Adayları Önlük Giydi

Diş Hekimi Adayları Önlük Giydi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 1. sınıf öğrencilerine yönelik Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 1. sınıf öğrencilerine yönelik Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Prof. Dr. İsa Gökçe, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ataç Çelik, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda Diş Hekimliği Fakültesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Sonrasında açılış konuşmalarına geçildi.

Diş Hekimliği Fakültesine birinci olarak yerleşen Ahmet Kaan Yaman yapmış olduğu konuşmada TOGÜ'de okumaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrencilik süresince mesleğe uygun bir şekilde yüksek hassasiyet göstereceğini dile getiren Yaman ideallerinin peşinden koşacağını söyledi. Yaman Rektör ve öğretim üyelerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ataç Çelik yapmış olduğu konuşmada Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili bilgiler aktardı. Beyaz önlüğün anlamına değinen Çelik öğrencilerin mesleğe yakışır şekilde kendilerini geliştirmeleri ve özveri ile çalışmaları gerektiğini ifade etti. Beyaz önlük ile öğrencilerin mesleğe ilk adımlarını attıklarını belirten Çelik tüm öğrencilere, ailelere ve destek veren tüm öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin yapmış olduğu konuşmada 30. yılını kutlayan üniversitenin eğitim öğretim, sosyal ve kültürel olanakları hakkında bilgiler aktardı.

Rektör Şahin, TOGÜ kampüslerinin öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte tasarlandığını söyledi. Diş Hekimliği Fakültesi’nin uluslararası derecelendirme kuruluşlarında önemli dereceler elde ettiğini belirten Rektör öğrencilere her türlü imkânın sağlandığını ifade etti. 5 yıllık süreç sonunda öğrencilerin aileleri ve vatanları için kendini yetiştirmiş hekimler olarak mezun olacağını belirten Rektör Şahin önlüklerinin öğrencilere, ailelere ve öğretim üyelerimize hayırlar getirmesini diledi.

Açılış konuşmaları sonrasında Diş Hekimliği Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine önlükleri öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

9.jpeg8.jpeg5.jpeg1.jpeg2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.