Eğitim Desteğine Başvurun

Eğitim Desteğine Başvurun

Milli Eğitim Bakanlığının Özel Okul Öğrencilerine Eğitim Desteği Başvuruları 10 Ağustos'ta başladı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Teşviki Başvuruları 10 Ağustos'ta Başladı. Devlet Okullarında ve Özel Okullarda kayıtlı öğrenciler, başvurularını e-okul sistemi üzerinden yapabilecekler.

1- Eğitim ve öğretim desteğinden yararlanmak isteyen ve herhangi bir okulda kaydı görünmeyen okul öncesi öğrencilerinin velileri/vasileri okul öncesi eğitim yapılan resmi/özel okullara kesin kayıtlarını yaptırarak eğitim ve öğretim desteği için e-Okuldaki Özel Kurumlar Eğitim ve Öğretim Desteği Menüsü üzerinden başvuru yapabilecektir.

2- İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin velileri/vasileri, eğitim ve öğretim desteği için e-Okul üzerinden, belirlenen tarihlerde öğrencinin kayıtlı bulunduğu resmi/özel okul müdürlüklerine başvurabilecektir.

3- 8. sınıf öğrencileri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemine göre Yerleştirme Sonuçlarının ilanından önce kayıtlı bulundukları okul müdürlüklerinden eğitim ve öğretim desteği için başvurabilecektir. Bu öğrencilerden başvuru iĢlemini gerçekleştirmeyenler, Yerleştirme Sonuçlarının Ġlanından sonra kaydoldukları okul müdürlüğü üzerinden başvurularını yapabilecektir. 

Eğitim Teşvikiyle İlgili Detaylar İçin Linkteki Kılavuza Bakabilirsiniz: 

http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_07/31053059_ekilavuz.pdf

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.