Eğitimciler Yozgat'ta Toplandı

Eğitimciler Yozgat'ta Toplandı

Yozgat Genelinde Görev Yapan Okul Müdürleri, Vali Necati Şentürk Başkanlında Biraraya Gelerek 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılının İlk Dönemini Değerlendirdi

Yozgat genelinde görev yapan okul müdürleri, Vali Necati Şentürk başkanlında biraraya gelerek 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk dönemini değerlendirdi.

Yimpaş Kültür Merkezi Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ile şube müdürleri, 13 ilçe milli eğitim müdürü, il genelindeki ilk ve orta, örgün öğretim ve ana okulu kurumlarının müdürleri katıldı.

Yaklaşık 250 civarında okul müdürünün katıldığı toplantının açılışında konuşan Yozgat Valisi Necati Şentürk, dünyanın gözünün Türkiye'nin üzerinde olduğunu, bunun için öncelikle eğitim seviyesinin yükseltilerek Türkiye'nin kalkınmasına, gelişmesine destek verilmesi gerektiğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ise eğitim öğretim durumu hakkında genel bilgiler verdikten sonra toplantıya katılan eğitimciler sorunlar ve çözümleri konusundaki düşüncelerini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :