Emre Belözoğlu'nun şike haykırışı

Emre Belözoğlu'nun şike haykırışı

Şike soruşturmasında bilgisine başvurulan Fenerbahçeli oyuncu, “Yeterince yorgunum. Benden bir şey istemeyin” diye konuştu.

İfadeleri alınan Emre, Kaan Söylemezgiller, Ekrem Okumuş ve Sinan Engin serbest bırakıldı. Futbolda şike soruşturmasında dün 4. dalga başladı. Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu, Ankaragücü futbolcusu Kaan Söylemezgiller, menajer Ekrem Okumuş ve spor yorumcusu Sinan Engin’in dün ifadesine başvuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bilgi alınan Emre, Kaan ve Ekrem Okumuş da ha sonra İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Futbol yorumcusu Sinan Engin ise direkt olarak İstanbul Adliyesi’nde savcı Mehmet Berk’e ifade verdi.

İşte o mesaj

Milli oyuncunun Ankaragücü karşılaşması öncesinde Ka an’a, “Maça asılmazsan seni Fenerbahçe’ye aldıracağım” mesajını attığı iddiasıyla ifade verdiği öğrenildi. Belözoğlu’nun mesajı Ekrem Okumuş’un telefonundan gönderdiği belirtiliyordu. Menajer Ahmet Bulut’un ortağı Ekrem Okumuş mesaj attığı iddiasını doğrulamış ve “Evet mesaj gönderdim. Ancak olaylardan Emre’nin haberi yok. Emre adına mesaj attım. Bu bir şakaydı” itirafında bulunmuştu.

Önce konuşmak istemedi

İşte bu mesaj nedeniyle üç ismin görüşleri ne başvurulduğu belirtildi. Emre Belözoğlu, Kaan Söylemezgiller, menajer Ekrem Okumuş ve Sinan Engin daha sonra serbest bırakıldı. Adliye çıkışı açıklama yapmak istemeyen Emre, basın mensuplarına “Ne olur beni fazla üzmeyin” deyip hızla uzaklaştı. Milli oyuncu daha sonra ise “Bilgimize başvurdular. Bundan sonra da söyleyecek bir şey yok. Artık süreci hep beraber takip edeceğiz. Ben den çok fazla bir şey istemeyin. Zaten yeterince yorgunum. Bir çok şeyi de söyledim içeri de. Burada bize çok yakın davranan herkese çok teşekkürler” dedi. Öte yandan gazeteci Tahir Kum da dün ifade verdi.

HABER: Bilal ŞAHİN-BUGÜN GAZETE
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.