Erbakan ve Kamalak kolkola!

Erbakan ve Kamalak kolkola!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Fatih Erbakan, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında biraraya gelerek birlik mesajı verdiler.

Uzun süredir buzların bir türlü erimediği Saadet Partisinde parti yönetimi ve erbakan ailesi bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, sosyal medyada gündeme getirilmeye çalışılan dedikoduları sonlandırmak için birlik mesajı verdi. Kamalak “Bizim aramızda bir ihtilaf yok. Ama birileri varmış gibi gösteriyor. Sosyal medya ve benzeri platformlarda, Saadet Partisinde bir takım ayrılıklar, gayrılıklar varmış gibi notlar düşülüyordu. Tweet’ler geçiliyordu. Buna son verebilmek amacıyla Değerli Fatih Erbakan kardeşimiz aramızda. Bu tür şeylere son verebilmek amacıyla bir araya gelindi. Allah kendisinden, sizlerden ve bütün kardeşlerimizden razı olsun” dedi. 


Geçmişle ilgili olarak Hz. Mevlana’dan bir beyit okuyan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Düne ait ne varsa dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni bir gündür, yeni şeyler söylemek lazım” diyerek, oturduğu kürsüden kalkıp, GİK Üyeleri arasında oturan Başdanışman Dr. Fatih Erbakan’nın yanına gidip kucaklaşıp tokalaşarak medyaya birlik ve beraberlik görüntüsü verdi. Kamalak, “Bizim aramızda bir ihtilaf yok. Ama birileri varmış gibi gösteriyor” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.