Ertuğrul Sağlam geri dönecek

Ertuğrul Sağlam geri dönecek

Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Ertuğrul Sağlam'ın dinlendikten sonra tekrar Bursaspor'un başına geçeceğini söyledi.

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın dinlendikten sonra tekrar Bursaspor'un başına geçeceğine inandığını söyledi.

Şankaya, yazılı açıklama yaparak Ertuğrul Sağlam'ın istifasını değerlendirdi. Sağlam'ın Bursaspor'dan ayrılışına en çok üzülen kişilerden birisi olduğunu dile getiren Divan Kurulu Başkanı Şankaya, şunları kaydetti:

TARAFTARA ÇAĞRI

"Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a gelişinde önemli rol oynamıştım. Şehrimize, kulübümüze, camiamıza yaşattığı başarılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gitse bile ruhunun hala burada olduğuna inanıyorum. Ve umut ediyorum ki, dinlendikten sonra tekrar görevinin yani Bursaspor'un başına geçecektir. Kulübümüz sıkıntılı bir süreçten geçiyor olsa da, ligdeki konumumuz kötü değil. Zirve yarışından kopmuş değiliz. Bu nedenle herkesin sağduyulu davranıp, Galatasaray ile cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada Atatürk Stadı'na gelmesini ve takımını desteklemesini temenni ediyorum."

SAĞLAM BİZİM EVLADIMIZDIR

Tepki vermenin Bursaspor'a zarar vereceğini belirten Şankaya, şöyle devam etti: "Taraftarımız şahıslarla, Bursaspor'u karıştırmasın. Kulübüne küsmesin. Yönetimler, teknik adamlar ve futbolcular gelip geçicidir. Bursaspor kalıcıdır. Şu an bir yönetim vardır ve elinden gelen en iyisini yapma gayretindedir. Bulunduğumuz kriz ortamından kulübümüzü çıkartacak tecrübededir. Teknik adam konusunda da en doğru kararı vereceklerdir. Benim beklentim, bilmediğimiz, tanımadığımız birini getirmek yerine, kendi evlatlarımıza görevi verip, sahip çıkmaktır. Camiamızın da, Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik direktörden sonra kendi evlatlarını daha çabuk benimseyeceğini düşünüyorum." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.