ESTÜ Hidroana Ekibi Türkiye Üçüncüsü oldu.

ESTÜ Hidroana Ekibi Türkiye Üçüncüsü oldu.

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) öğrencilerinden oluşan Hidroana Ekibi, Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) tarafından...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) öğrencilerinden oluşan Hidroana Ekibi, Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) tarafından düzenlenen EDICtive Tasarım Yarışması'nın üniversite kategorisinde Türkiye 3'üncüsü oldu.

Üniversitenin Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Hidroana Ekibi hidrojen yakıtlı araçlarla katıldıkları yarışmalarda yakıt hücresini daha verimli kullanmak ve sistemi uygun koşullarda tutmak amacıyla "Yakıt Hücresi Sıcaklık Kontrol Sistemi" adlı proje geliştirdi.

Kendilerine benzer ekiplere de yol gösterebilecek nitelikteki projeleriyle ETİM EDICtive Design Call Yarışmasına başvuran ekip, Türkiye 3'üncülüğün elde etti.

Açıklamada, Shell Eco Marathon Europe ve TÜBİTAK Efficiency Challenge yarışmalarına her yıl düzenli olarak katılan Hidroana ekibi, bu başarısı dolayısıyla tebrik edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.