F.Bahçe'de Önder Turacı şoku

F.Bahçe'de Önder Turacı şoku

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın bir kaza sonucu bileğinin kesildiği ve hemen ameliyata alındığı öğrenildi

Fenerbahçeli Önder Turacı'nın sağ el bileğinin kesildiği ve milli futbolcunun hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Önder Turacı'nin bu sabah atardamarının kesildiği öğrenildi. Yıldız futbolcu apar topar hastaneye kaldırdı.

KAZA
Sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçının kadrosunda bulunmayan Turacı'nın evinde eşya değiştirirken kaza geçirdiği öğrenildi. Önder Turacı'nın evdeki değişiklikler sırasında vitrin camının kırılması sonucu sağ el bileği atardamarı kesildi.

Önder Turacı ameliyata alındı
Fenerbahçeli futbolcunun bir kaza sonucu bileğinin kesildiği ve hemen ameliyata alındığı öğrenildi. Turacı'nın sağ el bileği atardamarı kesildiği ve şu anda Acibadem Hastanesi'nde ameliyatta olduğu hastane yetkilileri ve kulüp yetkilileri tarafından açıklanırken Eskişehirspor maçının kadrosunda bulunmayan milli futbolcunun evinde eşya değiştirirken kaza geçirdiği öğrenildi. Önder Turacı'nın sağ el bileği atardamarını bir camın kestiği belirtildi.

Önder Turacı'nın sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, Kadıköy Acıbadem Hastanesi yetkilileri en kısa sürede bilgi verecek ve sarı-lacivertli kulüp de resmi internet sitesinden yaşananları duyuracak.

Etiketler :