Fadime Şahin'in Son Hali

Fadime Şahin'in Son Hali

28 Şubat'ın önemli figürlerinden biri olan Fadime Şahin 13 yıl sonra ortaya çıktı. İlk kez Sabah Gazetesi Şahin'in bulup görüntüledi

28 Şubat'ın önemli figürlerinden biri olan Fadime Şahin 13 yıl sonra ortaya çıktı. İlk kez Sabah Gazetesi Şahin'in bulup görüntüledi Yeni Şafak Gazetesi ise buguünkü haberinde Şahin'in yeni hayatı ile ilgili daha detaylı bilgi verdi.

Bugün iki gazete uzun süredir sırra kadem basan Fadime Şahin'in yaşadığı yer ile ilgili haberler yer aldı. Sabah Gazetesi Fadime Şahin'in yeni halini fotoğraflarken Yenişafak Gazetesi ise yaşadığı yer ile ilgili detaylar verdi.

Hakkında estetik ameliyat yaptırdığından, yabancı bir ülkeye iltica ettiğine ve Ergenekon davasının gizli tanığı olduğuna kadar bir dizi iddialar ortaya atılan Fadime Şahin ilk kez görüntülendi. Hiç kimsenin bulamadığı Fadime Şahin'i uzun süren bir araştırma sürecinin sonunda SABAH Özel İstihbarat ekibi buldu.

On üç yıl aradan sonra Türk basınında ilk kez görüntülenen Şahin, 28 Şubat günlerindeki gibi halen tesettürlü. Ancak çalıştığı fabrikaya girerken saçlarını açıyor, eve dönmek üzere servise bindiği zaman tekrar örtünüyor.
Farklı bir kimlikle yaşayan Şahin SABAH ekibinin yönelttiği soruları cevapsız bıraktı.

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Adını T.A.Y. olarak değiştiren Fadime Şahin'in İstanbul Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'nde bir apartmanın dördüncü katında yaşıyor.



ANNESİYLE AYNI EVDE KALIYOR

Babası vefat eden Şahin, evde annesi G.Ş. ve kardeşleriyle birlikte yaşıyor. Şahin'in annesi G.Ş'nin komşularıyla kuran sohbetlerine katıldığı bu sohbetlerde bazı zamanlar Şahin'in de bulunduğu öğrenildi. İkiz çocukları olduğu öğrenilen Fadime Şahin'in İstanbul'un başka bir ilçesinde de evi bulunduğu, zaman zaman bu evde kaldığı da belirtildi. Fadime Şahin'in bir işte çalıştığı ve ailesinin geçimine katkıda bulunduğu öğrenildi.

'İrtica yaygarası' onunla pompalandı

Fadime Şahin, 28 Şubat sürecinin baş aktörlerinden birisiydi. Birkaç sahte şeyhin ağına düşüp iğfal edilmiş gözü yaşlı mağdur kız rolünü oynayan Şahin, 'irtica korkusu' pompalamak için kullanılan baş figür, bazı gazeteciler içinde reyting kaynağı olmuştu. Post-modern darbeye giden taşlar Şahin sayesinde adım adım döşenmişti. 28 Şubat'tan sonra sırra kadem basan Fadime Şahin'in ismi Ergenekon soruşturması ile tekrar gündeme gelmişti. Soruşturmada ifadesine başvurulan bir gizli tanık, bir dönemin çirkin senaryolarını tüm açıklığıyla anlatmıştı. Fadime Şahin olayının darbecilerin sahadaki adamı bugünün Ergenekon sanığı Veli Küçük tarafından organize edildiğini ifade eden gizli tanık, Fadime Şahin'in Aksaray'da, bir pavyonda çalıştığını ve konsomatrislik yaptığını iddia etmişti.


SABAH - YANİ ŞAFAK

Etiketler :