Fener bir bomba daha patlatıyor

Fener bir bomba daha patlatıyor

Stoch transferinin mimarı Cihan Kamer şimdi de Kanoute'nin işini bitiriyor. Diario de Sevilla Gazetesi de bu flaş haberi manşetten verdi

Forvet transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'de Frederic Kanoute heyecanı yaşanıyor... Bir süredir Julio Baptista, Thierry Henry ve Roman Pavlyuchenko gibi dünya yıldızlarıyla görüşen Sarı-Lacivertli yönetim, listenin ilk sırasına aldığı Kanoute konusunda çok önemli bir adım attı.

Sevilla'nın yerel gazetesi Diario de Sevilla'nın da manşetten duyurduğu habere göre, Malili golcü için 10 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe'nin transferi bitirmesi en meselesi.

TÜRKİYE'YE GELMEK İSTİYOR
Geçtiğimiz günlerde Miroslav Stoch transferini gerçekleştirerek camianın büyük sevgisini kazanan Asbaşkan Cihan Kamer'in Kanoute transferinde de tek yetkili olduğu öğrenildi. Tecrübeli yıldızla el sıkışan Kamer'in Sevilla'yla görüşmelerde de son aşamaya geldiği belirtiliyor. İspanyol basınındaki yorumlarda, Müslüman olan Kanoute'nin Türkiye'ye gitmek istediği ifade ediliyor.

ARTIK ÇOK SICAK BAKIYORLAR
Daha önce Kanoute'yi satmaya yanaşmayan Sevilla yönetiminin Fenerbahçe'den gelen 10 milyon Euro'luk teklif üzerine yumuşamaya başladığı da gelen haberler arasında... 1 hafta içinde transferi bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler olumsuz bir gelişme yaşanması durumunda listedeki diğer isimlere yönelecek. Yönetim en kaliteli forvetin alınması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

Etiketler :