"GÖKYÜZÜ'NDE" Şenlik Var

"GÖKYÜZÜ'NDE" Şenlik Var

Türkiye’nin köklü ve başarılı okullarını bünyesinde bulunduran Gökyüzü Eğitim Kurumları her yıl Mayıs ayının son haftasında merkez kampüsünde GÖKYÜZÜ ŞENLİĞİ’Nİ gerçekleştiriyor

Türkiye’nin köklü ve başarılı okullarını bünyesinde bulunduran Gökyüzü Eğitim Kurumları her yıl Mayıs ayının son haftasında merkez kampüsünde GÖKYÜZÜ ŞENLİĞİ’Nİ gerçekleştirmektedir. Anaokulundan Üniversiteye uzanan yolda öğrencilerinin her birini birer yıldız gibi yetiştiren kurum bu sene şenliğini 29.05.2011 Pazar günü yapacaktır.

İki bölümden oluşan programın I. Bölümü saat:14.00’da; yarışmalar ve oyunlar ile başlayacak, II. Bölümde ise Saat: 19.00’da Gökyüzü Okullarının birbirinden güzel sahne etkinlikleri sunulacaktır. Kurumun İstanbul çapında düzenlediği Şiir, Resim ve Futbol yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve okullarına ödüller takdim edilecektir. Gökyüzü Eğitim Kurumlarındaki öğrencilerin oyları sonucunda Türkiye’de kendi alanlarında en başarılı bulunan Yılın En Başarılı Sporcusu, Edebiyatçısı, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Ses Sanatçısı, Gazetecisi ve Radyocusu ödülleri sahiplerini bulacaktır.

Ödül törenlerinden sonra, son zamanlarda iyi bir çıkış yakalayan, gençlerin beğenerek dinlediği Yusuf GÜNEY konseri verilecektir.

Kalabalık ve seçkin bir kitle tarafından takip edilecek olan programa değerli basın mensupları davetlidir.

 

 

 

Detaylı bilgi için :

 

GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI

Yasemin ERİM (Halkla İlişkiler Müdürü)

 

Esenkent Mah. Nadire Cad. No:57 Maltepe-İSTANBUL

Tel: 0216 589 88 88 Faks: 0216 589 33 95

www.gokyuzu.com.tr

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.