Görülmemiş canlı yayın skandalı!

Görülmemiş canlı yayın skandalı!

CNN Türk ekranları eşine az rastlanır bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Yayın normal ederken birden bir başka haber için hazırlanan VTR'nin ses kaydı yayına girdi.

CNN Türk ekranları eşine az rastlanır bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Yayın normal ederken birden bir başka haber için hazırlanan VTR'nin ses kaydı yayına girdi. Stüdyoyu karıştıran kaza moderatörü de şoke ett!

Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu '360 Derece'de AKP İstanbul milletvekili Lokman Kaya konuk oldu. Kaya engelli vatandaşların sorunlarını anlatırken birden stüdyonun sesi kesildi. Bir başka haberin VTR kaydının sesi yayına girince Şirin Payzın da şaşkınlıkla ne olduğunu anlamaya çalıştı. Sesin kesildiğini anlamayan AKP milletvekili konuşmaya devam ederken CNN Türk seyircileri bir başka haberin ses kaydını dinledi.

Şirin Payzın sorun giderildikten sonra konuğuna bir şey belli etmeden yayına kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz günlerde Ülke TV'de benzeri bir canlı yayın yaşanmış, ses devam ederken görüntü değişmişti. CNN Türk ekranlarında ise bu kez görüntü değil ses değişti.

İşte o anlar:



Etiketler :