Halit Kıvanç Habertürk'te şov yaptı

Halit Kıvanç Habertürk'te şov yaptı

Türkiye'de sunucu denince akla gelen ilk isimlerinden biri hiç şüphesiz Halit Kıvanç'tır. 86 yaşındaki usta sunucu yaşına rağmen yeteneği ile göz doldurmaya devam ediyor.

Habertürk'te Balçiçek İlter'in konuğu olan Kıvanç, Papa ile yaptığı görüşmeyi ve elini öptüğü Papa'nın kendisine neden gümüş madalya verdiğini anlattı ilzeyicilere: 

"Milliyet yazı işleri müdürü Abdi İpekçi İstanbul'da ah bir Papa ile konuşabilsen demişti. Ben de herkesin giremediği özel bölüme alındım. Ben bir Türküm, müslümanım, size anadilinizle hitap etmek isterdim dedim. Almanca hitap ediyordum. Hepimizin tanrısı bir, ona hizmet eden sizin de elinizi öpmeye geldim dedim. Elini öptüm çok memnun oldu. Bana bir gümüş madalyon verdi. Ertesi gün Papalık gazetesinde, manşet olduk.

Ama bunu çok anlatmak istemiyorum giderek şımarıklık gibi oluyor. Bir de ben din propagandası yapmak istemiyorum. Herkesin dini kendine..."

EN UZUN TEKERLEME SÜRPRİZİ

Söz sende programına katılan Kıvanç'a Balçiçek İlter'in bir de sürprizi vardı. Yıllar öncesinden tek kanallı, siyah beyaz televizyon döneminden kalma bir görüntüyü ekrana getirdi İlter. Halit Kıvanç'ın Zeki Müren ile yaptığı bir programın sonunda, sanat güneşi Zeki Müren'in uzun bir tekerlemeyi nasıl söylediğini gösteren videoyu Halit Kıvanç da izleyicilerle beraber keyifle izledi.
Zeki Müren'in dilinden "Türkçedeki en uzun tekerleme"yi izleyen Halit Kıvanç ardıdan aynı tekerlemeyi tekrarladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.