Hareketsiz Farkındalık Değersizdir, Harekete Geç.

Hareketsiz Farkındalık Değersizdir, Harekete Geç.

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü, “Fırsat + Seçim = Adalet” temasının vurgulandığı çeşitli etkinliklerle Lokman Hekim üniversitesinde kutlandı.

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü, “Fırsat + Seçim = Adalet” temasının vurgulandığı çeşitli etkinliklerle Lokman Hekim üniversitesinde kutlandı.

Lokman Hekim Üniversitesi Ergoterapi Bölümü öğrencileri Dünya Ergoterapi Gününde “Farklılık mı Farkındalık mı?” masa tenisi turnuvası, “Eksiklere Değil Hedeflere Odaklanıyoruz” empati etkinliği ile 26 Ekim 2022 Çarsamba günü, 12.00-14.00 arasında A Blok fuaye alanında Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe KARADUMAN, Öğr. Gör. Başak Çağla ARSLAN ve Ergoterapi Bölümü öğrencilerinin iş birliği ve Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ, Rektör Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zehra GÖLBAŞI ve öğrencilerin katılımı ile farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikte Ergoterapi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri dikkat ve hafızayı değerlendiren testleri uyguladılar. Ergoterapi bölümü birinci sınıf öğrencileri, her bir Ergoterapi uygulama alanını temsil eden posterlerini anlattılar. “Farklılık mı Farkındalık mı?” masa tenisi maçı ile herkes için adil bir dünyanın önemi vurgulandı.

Ergoterapi Bölüm öğrencileri “Hareketsiz Farkındalık Değersizdir, Harekete Geç.” mottosuyla hazırladıkları kurabiyeleri katılımcılara ikram ettiler.

Eksiklere değil hedeflere odaklandığımız herkes için adil bir dünya temennisiyle, Dünya Ergoterapi Günü kutlu olsun.

dsc00672-1800x1013.jpgdsc00685-1800x1013.jpgdsc01009-1800x1013.jpg

dsc00643-1800x1013.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.