ICNA Relief USA'den Türkiye ve Suriye’deki Depremzedeler İçin 10 Milyon Dolar

ICNA Relief USA'den Türkiye ve Suriye’deki Depremzedeler İçin 10 Milyon Dolar

ICNA Relief USA - Muslims for Humanity (ICNA Yardımlaşma ABD - İnsanlık için Müslümanlar) derneği Florida eyaletinin Coral Springs şehrinde düzenlediği yardım gecesinde Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için toplam 10 Milyon Dolar yardım edecek.

Habername.com / Miami, Florida, ABD

ICNA Relief direktörü Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ertesi günü gibi kısa bir sürede sahada olup depremzedeler için yardım faaliyetlerine başladıklarını ve devam ettiklerini anlattı.

Yazarımız Mehmet Yaşar Ulutaş da programda bir konuşma yaparak depremde yaşananlardan ve yardım faaliyetlerinden bahsetti. Ulutaş’ın konuşmasının videosu için: https://youtu.be/aQjr_H5T_BI

Yaklaşık 400 davetli arasında toplum liderleri, politikacılar, dernek başkanları, medya mensupları ve yörede yaşayan müslümanlar vardı. Gecede yaklaşık toplam 300 bin Dolar bağış toplandı.

Güney Florida’nın en sevilen doktorlarından biri olan Dr. Zafar Qureshi kendi binasını tahsis ettiği, finanse ettiği ve bizzat doktor olarak da hasta bakmakta olduğu ücretsiz sağlık kliniği gibi hayırsever hizmetlerinden ötürü ICNA tarafından “community champion (toplum savunucusu)” ödülüne layık görüldü.

icna-2.jpg

icna-3.jpg

icna-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.