Isınmak için 2 milyon dolar yaktı

Isınmak için 2 milyon dolar yaktı

Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronunun oğlundan inanılmaz iddia!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Escobar’ın, saklandığı bir dağ evinde, kızının donmaması için 2 milyon dolar nakit parayı yaktığı öne sürüldü.

KIZI SOĞUKTAN DONMASIN DİYE..
Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu sayılan Kolombiyalı Pablo Escobar’ın oğlu Sebastian Marroqum, 15 yıl önce Medellin kentinde polisle girdiği çatışmada öldürülen babasının, bir gece saklandıkları dağ evinde kız kardeşinin soğuktan donmaması için 2 milyon dolar nakit parayı yaktığını öne sürdü.

YEMEK DE PİŞİRDİLER
Adını Juan Pablo Escobar olarak değiştiren Marroqum, Kolombiyalımagazin dergisi ‘Don Juan’a verdiği röportajda, banknotların ateşinde yemek pişirdiklerini söyledi.

TAKSİ FİRMASI KURDU
Medellin’de kurduğu uyuşturucu imparatorluğu sayesinde 27milyarı aşan bir servet elde eden Escobar, 1989’da Forbes Dergisi’nde dünyanın en zengin 7’nci ismi ilan edilmişti. Marroqum, güvenliği için her türlü önlemi alan babasının, Medellin’e gelen yabancılardan haberdar olmak için kendi taksi firmasını kurduğunu belirtti. 1991’de hükümetle yaptığı anlaşma doğrultusunda hapse giren, ancak ABD’ye iadesi gündeme gelince firar eden Escobar, Amerikan ordu güçlerinin de katıldığı bir operasyonda öldürülmüştü. (Haberturk)

Etiketler :