İstanbul'da beklenen yağış başladı

İstanbul'da beklenen yağış başladı

AKOM'dan "Son uydu ve Meteorolojik Radar verilerine göre, İstanbul için beklenen sağanak yağışın yarım saat içerisinde başlaması tahmin edilmektedir" açıklaması geldi.

Açıklamada, "Son uydu ve Meteorolojik Radar verilerine göre, İstanbul için beklenen sağanak yağışın yarım saat içerisinde başlaması tahmin edilmektedir. Yağışlar Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ila Zeytinburnu ilçelerimizde kuvvetli şekilde etkili olacak. İlerleyen saatlerde ise tüm İstanbul genelinde etkili olması bekleniyor. Ekipler gece sabaha karşı kanal temizlik çalışmaları yaptı. Yağmurun başlaması ile birlikte muhtemel riskli bölgelerde itfaiye, AKOM, İSKİ, Atık Müdürlüğü ekipleri kritik noktalarda hazır bekletiliyor" denildi.

 
TAKSİM'DE  BAŞLADI
 
Meteoroloji'nin de dikkat çektiği yağışlı hava İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi'nde yağmur yağmaya başladı.
 
Şiddetli fırtına ve hortum uyarısı dün yetkililer tarafından yapılmıştı. Beklenen yağışlı hava özellikle Taksim ve çevresinde etkisini göstermeye başladı. Kimilerinin yağmura hazırlıklı olduğu ve yanında şemsiye taşıdığı gözlendi. Kimileri ise yağmurdan korunmak için duraklarda bekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.