İşte iPhone 5'in yeni tasarımı

İşte iPhone 5'in yeni tasarımı

iPhone 4S'in piyasaya sunulmasının ardından, merakla beklenen iPhone 5 hakkındaki iddialar yayılmaya başladı.

İşte iPhone 5'in konsept tasarımı olarak gösterilen o görüntüler;

Ekim ayında gerçekleştirilen Apple konferansında merakla beklenen iPhone 5'in yerine, iPhone 4S'in piyasaya sunulması ilk bakışta hayal kırıklığına uğratmıştı; fakat iPhone 4S'in özellikleri netleştikçe bu kötü durum ortadan kalkmıştı.



Bilisimlive'in haberine göre iPhone 5'in bu konsept tasarımı gün yüzüne çıktı! Ancak yine de iPhone 5 bekleyenler azımsanmayacak kadar çok diyebiliriz. Bu bağlamda iPhone 5 hakkındaki iddialarda hızla yayılıyor. Son olarak iPhone 5'in konsept tasarımıyla ilgili bazı görseller yayınlandı. Bir takım kişiler Apple'ın, iPhone 5 tasarımını yine eski serilerdeki gibi devam ettireceğini savunurken, NAK Stüdyo çalışanı Antoine Brieux ise bunun böyle olmayacağını yayınladığı konsept tasarımla belli ediyor.

Zarif bir duruş ve oval bir yapı



Tasarıma bakıldığında oval kenarlıklar ve daha geniş bir ekran yapısına sahip olan iPhone 5 konsepti, oldukça şık bir görünüm sergiliyor. Ayrıca alüminyum kasa ve farklı renk seçenekleri de bulunan iPhone 5'in bu konsept tasarımı oldukça dikkat çekecektir. Peki iPhone 5'in bu konsept tasarımı sizin hoşunuza gitti mi?
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.