İşte kar yağışı beklenen iller

İşte kar yağışı beklenen iller

Devlet meteoroloji işleri genel müdürlüğünden alınan verilere göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Ordu, Tokat ve Siirt'te görülecek görülecek yağışların, genellikle yağmur, sabah ve akşam saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Eskişehir Kütahya, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, ve Kastamonu çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. (15)

ANKARA: Parçalı bulutlu (14)

İZMİR: Az bulutlu geçecek. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. (19)

ADANA: Parçalı bulutlu (26)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (25)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (14)

ERZURUM: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı (9)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu (19)

VAN: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı (8)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Genellikle parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu geçecek. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esecek. Bu sabah ve gece saatlerinde Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde sis görülecek.

EGE: Az bulutlu geçecek. Rüzgar, Kıyı Ege'de kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. Bu sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinde sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinde Yozgat çevreleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde Bolu, Düzce ve Kastamonu çevrelerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Tokat çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis, Van, Şırnak ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Siirt yağmurlu geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.