Kedi ezilmesin derken kahveye daldı

Kedi ezilmesin derken kahveye daldı

Aniden önüne çıkan kediye ezmemek için direksiyonu kıran kadın sürücü önce kaldırımdaki 3 kişiye çarptı, ardından kahvehaneye daldı. Kedi ise aracın altında ezildi.

Kaza, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Gazipaşa Mahallesi İzmit Caddesi Eski Sağlık Ocağı Kavşağı'nda meydana geldi.

Emine Saylam (25), kullandığı panelvan ile Sapanca Yüzevler yönüne giderken önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği panelvan, yoldan çıktı.

Kahvehane önünde duran kişilere çarpan panelvan kahvehaneye girdi. Kazada kahvehanenin dışında bulunanlar ile içeride televizyon izleyenlerden Akgün Balkaya (46), Ferdi Yavuz (30), Osman Yavuz (30), Şahan Arsu (26), Ferdi Meşe (29), Serhat Yeşil (16), Sezer Yavuz (16), İslam Bakır (11), Sinan Özkıran (10) ve Samet Meşe (10) yaralandı. Yaralılar, özel araçlar ve olay yerine gelen ambulansla ilçe hastanesine kaldırıldı.

Kalabalık bir grup maç içlerken meydana gelen kaza kahvedekileri şoka sokarken kazaya neden olan kedinin de aracın önünden kaçamadığı ve tekerleğin altında ezildiği anlaşıldı.

İlk müdahalelerinin ardından yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonrası panelvan sürücüsü Saylam polis tarafından gözaltına alındı. Büyük maddi hasarın oluştuğu kahvehanede, çarpmanın şiddetiyle işyerinin giriş kapısı ile pencere çerçevesinin yerinden söküldüğü ve içerideki sandalyelerin dağıldığı görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.