Kırklareli Anadolu İHL’de Bilgi Yarışması

Kırklareli Anadolu İHL’de Bilgi Yarışması

Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi orta ve lise bölümleri arasında bilgi yarışması düzenlendi

Türkiye’nin en eski İmam Hatip Liselerinden olan Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde özel faaliyetlere devam ediliyor.

Bu çerçevede okulun lise be ortaokul bölümleri arasında bilgi yarışması yapıldı. Herkesin kazandığı yarışmada öğrenciler bilgi ve kültürlerini arttırmış oldu.

Kırklareli İmam Hatip Lisesi 1969 yılında eğitime başlamış ve önümüzdeki sene 50. Mezunlarını verecektir.

Bu güne kadar 3000 in üzerinde mezun veren Kırklareli İHL mezunları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Dekanlarından Prof. Dr. Hüner Şencan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdülaziz Hatip, Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Altaytaş, Türkiyenin sayılı ekonomistlerinden Prof. Dr. Abdullah Yavaş, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Çakırel, Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Habername.com Genel Yayın Yönetmeni ve MÜSİAD ABD Başkan Yardımcısı Kemal Bozkurt, tecrübeli Eğitimci ve Beykoz Çankırılılar Dernek Başlanı Mustafa Bülbül, Türkiye’nln en güçlü seslerinden Hızırbey Camii müezzini Necmeddin Ötün ve diğer onlarca değerli kişi bulunuyor.

Okulun müdürlüğünü yürüten Cahit Tosun da yine Kırklareli İmam Hatip Lisesi mezunları arasında bulunuyor.

Kırklareli İmam Hatip Lisesi ayrıca 200 kişilik modern yurdu ile bölge öğrencilerine hizmet vermektedir.

img-3694.jpegimg-3693.jpeg

img-3698.jpegimg-3697.jpegimg-3696.jpegimg-3695.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.