KPDS'ye Başvurular Yarın Başlayacak

KPDS'ye Başvurular Yarın Başlayacak

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) İlkbahar Dönemi İçin Başvurular Yarın Başlayacak. Başvurular 11 Mart 2009'a Kadar Yapılabilecek.

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Kpds) ilkbahar dönemi için başvurular yarın başlayacak. Başvurular 11 Mart 2009'a kadar yapılabilecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak Kpds, 3 Mayısta Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van ile Lefkoşa'da yapılacak.

Sınav, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca dillerinde yapılacak.

Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacağı için adaylar ''2009-Kpds İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Bilgi Formuna'' ÖSYM'nin ''www.osym.gov.tr'' internet adresinden ulaşabilecek.
 

 

 

 

SONDAKİKA

Etiketler :