Kurtulmuş'tan Kutlu Doğum mesajı

Kurtulmuş'tan Kutlu Doğum mesajı

Kurtulmuş, Hazreti Muhammed(sav)'in örnek şahsiyetinin ve O'nun getirdiği ilahi mesajın, insanlığın kurtuluşunun yegâne anahtarı olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Hazreti Muhammed(sav)'in örnek şahsiyetinin ve O'nun getirdiği ilahi mesajın, insanlığın kurtuluşunun yegâne anahtarı olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda 2010 yılının aynı zamanda Kur'an-ı Kerim'in indirilişinin 1400'üncü yılı olmasının bu yılki kutlamaları daha da anlamlı hale getirdiğini belirten Numan Kurtulmuş, "Kutlu doğum haftası kutlamalarında yaşanan sevgi seli ve coşku, bunun bir yansımasıdır." dedi.

Hz. Peygamber(sav)'in getirdiği kutlu mesajla, kötülüğün karşısına iyiliği, zulmün karşısına adaleti, kin ve nefretin karşısına sevgi ve kardeşliği inşa ettiğini kaydeden Kurtulmuş, "Peygamberimiz(sav) gerek yaşantısı, gerekse taşıdığı evrensel değerler ile insanlığa yol gösterici olmuştur. Karanlıklar O'nun getirdiği ilahi ışıkla aydınlanmıştır. O, huzur ve barışın teminatıdır. Daha güzel bir dünyayı ancak O'nun getirdiği değerlere sahip çıkarak tesis edebiliriz. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, Peygamber Efendimiz(sav)'i yeniden anlamanın önemli fırsatlarından biridir. Bu hafta, Efendimiz(sav)'in örnek yaşamını ve ilahi mesajlarını gerçek manasıyla idrak etmenin vesilesi olmalıdır." temennisinde bulundu.

Etiketler :