Laf atma tartışması ortalığı karıştırdı

Laf atma tartışması ortalığı karıştırdı

Şişli Ayazağa’da akşam saatlerinde taciz iddiaları üzerine başlayan kavga gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Bir alışveriş merkezinin şantiyesindeki işçilerle mahalleden bir grup arasında çıkan kavgada taşlar ve sopalar kullanıldı. Sahur vaktine kadar süren kavgaya polis müdahale etti.

İddiaya göre olay Ayazağa Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir lunaparkta meydana geldi. Şantiye 'de çalışan bir işçi, bayanlara tacizde bulunduğu ileri sürülerek bir grup tarafından darp edildi. Bunun üzerine şantiyeye giden işçi, yanında 100 civarında işçi ile geldi. Bunun üzerine iki grup arasında karşılıklı kavga çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler yetersiz kaldı. Grubun arasına giren bir polis aracı, yaptığı uyarılara rağmen grubu dağıtamadı. Gruptaki vatandaşlar bu kez de polis aracına tepki gösterdi. Olay yerine sevk edilen ekipler yetersiz kalınca bu kez devreye Çevik Kuvvet ekipleri girdi. Çevik kuvvet ekipleri iki grup arasında bariyer oluşturdu. Şantiyede çalışan işçiler bu kez de polisle tartışmaya başladı.

Şantiyede çalışan işçiler bir araya boşluktan yararlanarak tekrar karşı gruba taş atmaya başladı.

İşçiler uzun süre polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şantiye girmesi istenen işçiler, uyarılara uymayınca Çevik Kuvvet ekipleri biber gazı ile müdahale etti.

Olayın gören bir vatandaş, “Akşam saatlerinde bir bayan tacize uğrayınca kavga çıktı. Bunun üzerine karşılıklı kavga başladı” dedi.

Apartmanın dördüncü katında bulunan bir bayan ise kavgada silah kullanıldığını iddia ederek, “Eve kurşun isabet etti” dedi.

Yaşanan gerginlik şantiye işçilerinin şantiyeye gelmesi ile Son buldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.