Manisa FK-Bodrumspor maçının ardından teknik adamlar konuştu.

Manisa FK-Bodrumspor maçının ardından teknik adamlar konuştu.

Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak:- "İlk hedefimiz kendimizi play-off sınırına atmak"- Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir:- "Bizim için dramatik bir maç oldu"

MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında ağırladığı Bodrumspor'u 2-1 mağlup eden Manisa FK'nin teknik direktörü Yalçın Koşukavak, play-off grubuna girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için kritik bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Oyuncularının ilk yarıdaki performansından memnun olmadığını aktaran Koşukavak, "Devre arasındaki müdahalelerle eksiklerimizi giderdik ve ikinci yarıda daha baskın bir oyun oynadık. Ligde yukarı doğru pozisyon alabilmek için değerli bir 3 puandı. Zor maçlar oynuyoruz. İlk hedefimiz kendimizi play-off sınırına atmak. Daha iyi işler başaracağımızı düşünüyorum ve oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

- Taşdemir: "Bizim için dramatik bir maç oldu"

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kazanmaya yakın durumda oldukları bir müsabakadan mağlup ayrılmanın üzüntüsü yaşadıklarını belirtti.

"Bizim için dramatik bir maç oldu." diyen Taşdemir, "1-0 öne geçip maçı son dakikaya götürmemize rağmen, 8 günde 3 karşılaşmaya çıkmanın etkisiyle oyundan düştük. Düştüğümüz anlarda kenardan hamle yaptık ama maalesef oyunu tutamadık. Uzatmalarda gelen gollerle mağlup olduk. Artık burayı kapatıp, 3 gün sonraki maçımıza odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.