MHP LİDERİ: ''KİMSENİN SÖYLEMEYE DİLİNİN VARMADIĞI GERÇEK''

MHP LİDERİ: ''KİMSENİN SÖYLEMEYE DİLİNİN VARMADIĞI GERÇEK''

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Grup toplantısında eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin için: 'Eksik ve kusurları olsa da AKP'nin yüz akıdır' ifadesini kullandı. Bahçeli partisinin Grup toplantısında şöyle konuştu:

 ''Başbakan İmralı’daki hücrenin mefruşat ihtiyaçlarını hızla karşılamakta, bir bakıma ‘ev ortamının’ oluşması için elinden gelen çabayı sergilemektedir. Ev hapsi şartları bizzat İmralı’da kurulmaktadır. Kimsenin söylemeye dilinin varmadığı gerçek, İmralı canisinin ev hapsine fiilen alındığı hususudur. Başbakan buna zımnen onay vermiştir.

 İmralı canisi bölücülük olimpiyatlarında üzerine oynan bahislerin hakkını vermek amacıyla AKP gözetimindeki idmanlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Meselenin manidar tarafı ise Başbakan Erdoğan'ın bunların hepsinin doğal ve normal karşılamasıdır. AKP zihniyeti 5271 CMK'nın 202 maddesinde değişiklik yaparak anadilde savunma yapabilmenin yolunu açmıştır. AKP Türkiye'nin yanına yeni bir resmi dil koymaktadır. Yapılan bu yeni yasal düzenleme anayasanın değişmez maddelerine aykırıdır. AKP, Anayasa'nın lafzını sabote etmiştir. Bazı yanlış eksik kusurları olsa da AKP'nin yüz akı olan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in kurban verilmesi Başbakan'ın kararlarına kimlerin yol gösterdiğini ortaya koymuştur. AKP'nin kurma kolu ile çalışan malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan manzaraları ortaya çıkarmıştır. Barış güvercinleri uçuracağını söyleyen yeni bakan da güvercinlere takla attırmaktan başka birşey yapmayacak bölücü terör örgütünün değirmenine su taşıyacaktır. Hükümet resmen oyuncak olmuş batağa saplanmıştır. Bize 'Yavru muhalefet' diyerek küçümseyici konuşan Başbakan'a tavsiyemiz gerçeklere başını çevirerek partisinin kimlerin yaması haline getirdiğini görmesi, başka yerlerde dedikodu yapacağına kendi söküğünü dikmesidir."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.