MÜSİAD KIRGIZİSTAN ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

MÜSİAD KIRGIZİSTAN ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırgızistan Şubesi, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ve MÜSİAD üyelerinin katıldığı törenle açıldı.

MÜSİAD Kırgızistan Açılış Programı ve İş Seyahati çerçevesinde Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ile bir araya gelen MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, MÜSİAD Kırgızistan Başkanı Recep Güzel ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Kırgızistan Ekonomi Bakan Yardımcısı Aynura Dokdurbayevna'yı ziyaret ederek MÜSİAD çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

MÜSİAD heyeti, ziyaret programına Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Temir Sariyev ile devam etti.

Protokol ziyaretlerinin ardından MÜSİAD Kırgızistan üyeleri, Beta Tea, Bitrade Impex ve Yashar Grup firmalarını ziyaret eden MÜSİAD heyeti, bölgedeki iş ve ticaret hayatına yönelik istişarelerde bulundu, üye çalışmalarını dinledi.

MÜSİAD heyeti daha sonra MÜSİAD Kırgızistan Şube Açılış Programı çerçevesinde üyelerle bir araya geldi.

MÜSİAD Kırgızistan Şubesi, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırgızistan iş dünyası temsilcileri ve MÜSİAD üyelerinin katılımıyla açıldı.

MÜSİAD Kırgızistan Açılış Programı ve İş Seyahati kapsamında düzenlenen Gala Yemeği programı ise Türk ve Kırgız iş insanlarını bir araya getirdi. Program, kültürel etkinlikler ve aile fotoğrafı ile son buldu.

kirgizistanacilisslider.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.