Nokia'dan iPhone'a rakip: Kinetic

Nokia'dan iPhone'a rakip: Kinetic

Cep telefonu piyasasındaki mobil savaş son sürat artmaya devam ediyor. iPhone'un piyasada sahip olduğu özel yere ulaşmak isteyen telefon firmaları tasarımı ön planda çıkartan ilginç ürünler hazırlamaya başladı.

Finlandiyalı üreticinin bugüne kadar ürettiği hemen her mobil cihazın, donanımsal ve yazılımsal özellikleri ile her kesimden insanı cezp etmesine karşın tasarım yönüyle beklentileri pek de karşıladığı söylenemez.

Ancak ortaya çıkan yeni bir tasarım bu imajı baştan aşağı değiştirecek türden. Fakat bunun için bir takım konuların aşılması gerekiyor. (Son Model HTC Bu Mu?)

Görselde gördüğünüz ve Kinetic kod adlı cihaz, aslında resmiyet kazanmış bir Nokia modeli değil. İngiliz tasarımcı Jeremy Hopkins tarafından tasarlanan model yalnızca bir konsept. Ancak mevcut tüm Nokia modellerinden çok daha şık bir tasarıma sahip olduğu kesin. Elbette ki kullanışlılığı tartışmaya açık bir konu.

Çift renkli tasarımın hakim olduğu cihazda, alt kısımdaki bombeli yapı dikkatlerden kaçmıyor. Ancak bu sayede telefon daha şık ve ergonomik bir yapıya bürünmüş. Farklı duruş açılarına farklı fonksiyonların atanması gibi inovatif fikirleri de üzerinde taşıyan telefonun Nokia meraklılarının bir hayli ilgisini çekeceği kesin.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç tasarımla ilgili görünütleri yayınladı.


Ürünün diğer resimlerini görmek için tıklayınız

:: Nokia Kinetic'in tasaarımını beğendiniz mi?

SDN - http://shiftdelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :