Öcalan'dan BDP'lilere ağır salvolar

Öcalan'dan BDP'lilere ağır salvolar

Öcalan, avukatlarla görüşmesinde dostlarına epey saydırmış.

KCK'da gözaltına alınan avukatlarda çıkan belgelere göre: Öcalan BDP'li Tuncel, Ahmet Türk ve Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir'e hakaret yağdırmış.

ZIRTAPOZ, SATILIK, ŞOVMEN

Tuncel'e polise polise tokat attığı için"şarlatan" Türk'e "satılık" diyen Öcalan Baydemir için şöyle konuşuyor: "Zırtapoz, hoppa, şovmen, sahte önderlik peşinde."

KCK operasyonlarının "avukat" ayağında gözaltına alınan ve ifadeleri tamamlanan avukatlar adliyeye sevk edilirken İmralı Cezaevi'nde kalan Abdullah Öcalan ile diyalogları da gün ışığına çıkıyor. Bir belge de Öcalan'ın avukatlarıyla 23 Mart 2011'de yaptığı görüşmede BDP İstanbul Milletvekili Sabaha Tuncel, Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk ve Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir için kullandığı ağır sözleri ortaya koydu.

GİTSİN KENDİNİ AÇIK AÇIK SATSIN

Öcalan avukatlarıyla yaptığı görüşmede Türk için "Böyle konuşmaması gerekir. Eğer AKP'ye satılan varsa gitsin açık açık kendilerini satsın" dediği belirtiliyor. İddiaya göre Sabahat Tuncel'in Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde polise tokat atması olayı ile ilgili ise Öcalan "Ulan sen ne yapıyorsun. Ne tokadı şarlatan mısın?" ifadesini kullanmış.

BAYDEMİR'E ZIRTAPOZ

Öcalan 2010'da Diyarbakır'daki 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde yapılan mitingde silahlı mücadele miladını doldurmuştur dediği için tehdit ettiği Baydemir hakkında da23 Mart'taki avukat görüşmesinde şunları söylüyor: Böyle konuşursa geberir gider. Zırtapoz (patavatsız, saygısız, utanmaz, tembel) Osman'ın konuşmalarını Karayılan da çok eleştirmiş. Ya çok saf, ya hoppa şovmen birisidir. Ya da ABD'ye, Avrupa'ya verdiği sözler vardır. Sahte bir önderlik peşinde. Tabi ikisi de çok tehlikeli kendisi için.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.