Oğlumun mürüvvetini göreyim diye beklemeyin

Oğlumun mürüvvetini göreyim diye beklemeyin

UMRE ziyaretini tamamladıktan sonra bugün İstanbul’a gelen şarkıcı Seda Sayan, bütün Müslümanların mutlaka Umre’ye gitmesi gerektiğini söyledi. Seda Sayan, “Gidemeyen bana gelsin. Yardımcı olurum” dedi.

Eşinden boşandığının ertesi günü Umre ziyareti için Suudi Arabistan’a giden Seda Sayan bugün Suudi Arabistan Havayolları'na ait uçakla saat 13.00’de Medine’den İstanbul’a geldi.

Seda SayanAtatürk Havalimanı’nda oğlu Oğulcan karşıladı. Oğlu ile uzun uzun hasret gideren Seda Sayan, gazetecilere, “Müthiş bir şey. Dünyanın her tarafından gelmiş Müslümanlarla beraber namaz kılıyorsunuz. Müslüman kardeşlerimizle Beytullah'ı Tavaf ediyorsunuz. Ne kadar güzel bir şey. Mutlaka yaşanması gereken bir duygu. Bir Müslümanın mutlaka gitmesi gerekir. Çok heyecanlandım. Büyüklerimiz sakın bana kızmasın, sakın 'kızımı evlendireyim, oğlumun mürüvvetini göreyim, biraz daha durayım' demesinler, sakın ertelemesinler. Ne olur gidin.  Allah herkese nasip etsin. Güzel şeyler yaptık. Doğru şeyler öğrendik” dedi.

Seda Sayan’la birlikte Umre ziyaretine giden annesi Ayşe Ak da Medine’den döndü. Bu arada kendisini karşılayan bir magazin muhabirinin “Nereden geliyorsunuz?” sorusuna Seda Sayan, “Nereden geldiğim belli olmuyor mu?” diye cevap verdi.

Seda Sayan, “Eşinizden helallik aldınız mı?” sorusuna ise cevap vermedi. Seda Sayan Atatürk Havalimanı’ndan oğlu Oğulcan’la birlikte elele ayrıldı.

Etiketler :