Ona göre Özkök bu manşetle gitmeliydi

Ona göre Özkök bu manşetle gitmeliydi

Yeni Şafak yazarı Fehmi Koru gidişi yorumladı; "Ertuğrul Özkök bu manşeti attığı gün gitmeliydi"

Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet'teki 20 yıllık görevinin bitmesi medya dünyasına bomba gibi düştü. Medya kulisleri dünden beri bu konuya kilitlenmiş durumda. Kimi sevindi kimi üzüldü Özkök'ün gidişine..

EN ÇOK TARTIŞILAN MANŞET

Hürriyet'in Ertuğrul Özkök yönetiminde olduğu dönemde belki de en çok tartışılan manşetiydi. 411 EL KAOSA KALKTI.. Özkök savunsa da atıldığı dönemde tepki çeken o manşeti Özkök gittikten sonra Fehmi Koru bir kez daha hatırlattı.



UTANILACAK MANŞET

24 TV'deki canlı yayına katılan Koru, "Bu dehşetengiz bir manşetti. Bu manşeti atanın o gün görevden alınması gerekiyordu. Meslek açısından gerçekten utanılacak manşeti o dönemde görüyoruz." dedi.

ÖZKÖK REKORU

Fehmi Koru istifayı ise "Fazlaca büyütmeden sessiz sedasız bu geçişi sağlamaya çalışıyorlar. Zaten uzamış ve çoktan gerçekleşmesi gereken olay bugün gerçekleşti. Özkök bir rekoru tamamladı. 20 yıl görevde kalmış bir isim yok" diye konuştu.

BÜYÜK HATALAR YAPTI VE YANILDI

Fehmi Koru'ya göre Ertuğrul Özkök, son 10 yıl içinde çok büyük hatalar yaptı ve hep yanıldı. "Keşke bu durumlara düşmeden gitseydi" diyen Koru, "Çok büyük bir medya grubunın yayın yönetmeniyken, bugün küçülmeye yüz tutmuş bir yayın grubu içinde o grubun yayın yönetmeni olarak ayrılıyor. Bence bütün bunlar bir başarı değil" diye konuştu. (Ensonhaber)

Etiketler :