Önkibar Bahçeli'ye ağır hakaret

Önkibar Bahçeli'ye ağır hakaret

Sebahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye canlı yayında ağır ithamlarda bulundu.

Yeniçağ gazetesindeki yazısı sansür edilince, Yeniçağ'dan istifa eden Ulusalcı yazar Sebahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye canlı yayında ağır ithamlarda bulundu.

Yeniçağ gazetesindeki yazısı sansür edilince, Yeniçağ’dan istifa eden Ulusalcı yazar Sebahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye canlı yayında ağır ithamlarda bulundu. Devlet Bahçeli’yi ‘Paralı adam” olmakla suçlayan Önkibar “ Devlet Bahçeli . Politbüro başkanı sıfatıyla, o gülmeyen ceberrüh sıfatıyla MHP seçmene ve insanlara güven veremiyor.” dedi.

MERKEZ SAĞIN OYU NEREDE?
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Acı Kahve programına katılan Ulusalcı yazar Sebahattin Önkibar, MHP Genel Başkanı Devet Bahçeli’ye ağır ithamlarda bulundu. MHP’nin politikasını eleştiren Önkibar “MHP merkez sağdan oy alabilirdi. Anap’ın oyu nerde, Doğruyol’un oyu nerede? O seçmene hitap edebilirdi. Devlet Bahçeli bunu yapmadı.” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ'YE AĞIR İTHAMLAR
MHP’nin merkez sağdan oy alamamasından Devlet Bahçeli’yi sorumlu tutan Önkibar “Politbüro başkanı sıfatıyla, o gülmeyen ceberrüh sıfatıyla MHP seçmene ve insanlara güven veremiyor. Dolayısıyla Devlet Bahçeli aslında MHP’yi baraj sınırında tutmak için görevli olarak tutulan bir adamdır. Bunu açık ve net olarak ortaya koymamız lazım. Ülkücülerle MHP’lileri tenziye ediyorum. Devlet Bahçeli’nin kendisi MHP’yi sabote eden, ülkücüleri sabote eden Devlet Bahçeli’dir.” sözleriyle Devlet Bahçeli’ye ağır hakaretlerde bulundu.

MODERATÖR UYARDI
Programın moderatörü Özay Şendir ise “Paralı adam” benzetmesinin hoş olmadığını ifade ederek “MHP merkez sağdan oy alabilirdi. Anap’ın oyu nerde, Doğruyol’un oyu nerde? O seçmene hitap edebilirdi. Devlet Bahçeli bunu yapmadı. Sonuçta bir siyasi partinin genel başkanından bahsediyoruz. O yokken arkasından “Bir şeyin “maaşlı adamı” dersek hoş olmaz.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum