Osman Pamukoğlu'ndan Emine Ülker Tarhan'a tavsiye

Osman Pamukoğlu'ndan Emine Ülker Tarhan'a tavsiye

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'yle ilgilli değerlendirmelerde bulundu.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisini il teşkilatı binasının açılışını yapmak için Manisa'ya gitti. Pamukoğlu, partili gençler tarafından partinin flamalarıyla karşılandı. Parti binasının açılış kurdelesini kesen Pamukoğlu, daha sonra gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

"PARTİYİ ESKİ KAŞARLARLA KURMA"

CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi (ANA Parti) ile ilgili konuşan Pamukoğlu, "Öyle parti mi olur? Dilekçe verilerek parti mi kurulur? Sen onu bana sor hemşerim. Bu bildiğiniz gibi bir iş değil. Bir partiyi sakın eski kaşarlarla kurma olur mu? Akrep gibi döner seni sokarlar, biz bunu öğrendik. Diğerleri de öğrenir. Partiyi bizim gibi kuracaksın. Partimizin içinde halk var. Yok ANAP'tan gelmiş, yok DSP'den gelmiş, yok DP'den gelmiş. Böyle bişey olmaz. Yaparsan başına gelecekleri görürsün. Ne olduğunu en kısa sürede göreceksiniz" diye konuştu.

Pamukoğlu açıklamalarının ardından partisini Manisa İl Başkanı Ahmet Turgaygöz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Salihli İlçesi'ne hareket etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.