Özel Okullarda Bahar Kampanyası!

Özel Okullarda Bahar Kampanyası!

Bu yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçişle birlikte özel okullar hazırlamış oldukları yeni kampanyalarla, 2012-2013 eğitim öğretim dönemine yönelik kayıtları almaya başladılar.

İstanbul Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gökyüzü Koleji de bu okullardan biri.

1997 yılında kurulan, kuruculuğunu ve Genel Müdürlüğü’nü  İstanbul eski İl Genel Meclisi Eğitim Komisyonu Başkanı, Dr. Hüseyin Emin ÖZTÜRK’ün yaptığı, Özel Gökyüzü Koleji, düzenlediği “15. Yıla Özel Bahar Kampanyası” ile özel okul kayıtlarında büyük avantajlar sunuyor.

Lise bölümünde Kolej ve Özel Fen Lisesi, İlköğretimde de yeni sisteme göre ilkokul ve ortaokul olarak hizmet veren kurumun Maltepe ve Adatepe olmak üzere iki anaokulu da bulunmaktadır.

Uluslararası alanda Commenius gibi projelerde yer alan ve ulusal bir çok alanda başarılarıyla ismini duyuran Gökyüzü Eğitim Kurumları, çocuklara da eğitim ve öğretim hayatının gerekliliğini en güzel şekilde kavratarak hizmet veren bir kurum.

Gökyüzü Koleji’nin web sitesi olan www.gokyuzu.com.tr adresinden kurumla ilgili daha fazla veriye ulaşabilir, 0 216 589 88 88 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.