Sağlıklı Düşünen Nesiller İçin : Ufka Yolculuk

Sağlıklı Düşünen Nesiller İçin : Ufka Yolculuk

Güzel bir geleceğin, iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağına inanıyoruz.

10. Ufka Yolculuk Samsun İl Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Server Yaşam Vakfı tarafından tüm Türkiye'de, Samsun'da da Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından organize edilen, Sağlıklı Düşünme konulu 10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması Samsun il ödül töreni gerçekleştirildi.

İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde yapılan yarışmada ilk 15'e giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Yıldız Gençlin Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğan yaptığı konuşmada; “Ufka Yolculuk Yarışmamız özenle seçilen konular ve kitaplarla toplumun büyük ilgisini kazanarak, topluma faydalı olmayı ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı gaye edinmiştir. Güzel bir geleceğin, iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu seneki 10. Ufka Yolculuk “Sağlıklı Düşünme” konulu yarışması ile bugün ve yarın için sağlıklı düşünen nesillerin yetişmesinde pay sahibi olmayı ve çocuklarımızda doğru kaynaktan doğru bilgilerle farkındalık oluşturmayı amaçlamaktayız. İlimizde dereye giren 60 yarışmacımıza başarılarından dolayı ödüllerini ve başarı sertifikalarını takdim edeceğiz. Tüm yarışmacılarımızı ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yarışmacılara ödülleri, sponsorlar, destekçiler ve kulübün yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

img-2525.jpgimg-2526.jpgimg-2527.jpgimg-2528.jpgimg-2529.jpgimg-2530.jpgimg-2531.jpgimg-2532.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.