"Şampiyonluk yarışı 3 takım arasında"

"Şampiyonluk yarışı 3 takım arasında"

Ömer Erdoğan: Şampiyonluk yarışı bizimle Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçer.

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan, şampiyonluk yarışının kendileriyle birlikte Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçeceğini söyledi.

Takım arkadaşı Turgay Bahadır ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli futbolcu, ligin ikinci yarısında oynancak maçların telafisinin olmayacağını söyledi. Konyaspor maçıyla ikinci yarıya başlayacaklarını belirten kaptan Ömer, "Konyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirdi. Bizim de iddiamızı sürdürebilmemiz için galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Ligin ikinci yarısına inşallah iyi başlarız ve mutlu sona ulaşırız." diye konşutu.

-ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA 3 TAKIM OLUR-

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmeleri nedeniyle üzgün olduklarını kaydeden kaptan, lige konsantre olmaya çalıştıklarını kaydetti. Başarılı futbolcu, şampiyonluk yarışı ile ilgili ise şu öngürüde bulundu:

"Puan cetvelinde 5 puan farkla Trabzonspor en avantajlı takım. Ama onlar için de zorlu maçlar olacak. Şu an için bakılırsa şampiyonluk yarışı bizimle Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçecek gibi gözüküyor. 3 puanlı sisteme göre ne olacağı belli olmaz. Diğer takımlara saygısızlık olmasını istemem ama puan farkını kapatacaklarını sanmıyorum."

-TURGAY: "DAHA FAZLA GOL ATMAK İSTİYORUM"-



Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Turgay Bahadır ise, ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı: "İkinci yarı daha fazla gol atarak takımıma üst seviyede katkı yapmak istiyorum. Zor bir süreç bizi bekliyor, bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun dışında ben başarıya giden yolda takımıma gerekli desteği verebilmek adına çalışıyorum."

-MİLLER, BİZİM İÇİN ŞANS OLUR-



Bir soru üzerine Glasgow Rangers takımından Kenny Miller'ın transferine ilişkin açıklamalarda bulunan Turgay, "Takıma katılacak olan oyuncu beni motive ediyor. Tecrübeli bir oyuncu geldiğinde ondan öğreneceğimiz çok şey de oluyor. Forma savaşı kızışacak ama rekabet her zaman iyidir. Miller çok iyi bir oyuncu. Bizim için bir şans olur onun gelmesi." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :