Şavşat'tan Deniz Feneri'ne teşekkür

Şavşat'tan Deniz Feneri'ne teşekkür

Selden mağdur olan ailelerden biri, Deniz Feneri'ne teşekkür mesajı gönderdi.

Bir süre önce Artvin Şavşat’ta yaşanan sel felaketi sonrası yardım dağıtımına giden Deniz Feneri ekibine, bazı öfkesi aklını örtmüş kişiler tarafından çirkin bir saldırıda bulunulmuş, yardım aracına uygunsuz sözler yazılmıştı.

Deniz Feneri Derneği yardım ekibi, saldırı ile birlikte yardımlarını ailelere ulaştırılmak üzere kaymakamlığa teslim etmişti.

Kaymakamlık selden zarar gören 12 aileye yardımlarımızı ulaştırdı. Yardımımızla yüzü gülen aileler derneğimize teşekkür mesajları göndermeye başladı.

Kendisine 2 koli gıda, 1 koli et, temizlik seti, ailenin tüm bireyleri için giysi, 2 adet çekyat, kanepe, çift kişilik yatak, çift kişilik yorgan, 2 adet battaniye, 2 adet yastık, halı, yolluk, mutfak eşyası, set üstü ocak ve kuzineli soba ulaştırdığımız ailelerden birinin gönderdiği mesaj şöyle:

“Merhaba,

Ben x.x. Şavşat’taki sel olayında evimizi kaybetmiştik ya, kontörüm yok arayamıyorum kusura bakmayın. Yaptığınız yardımdan dolayı da çok teşekkür ederim.

Sizden bir isteğim daha olacak. Beyaz eşya alamadık tek eksiğimiz onlar kaldı. Yardım yaparsanız çok mutlu olacağız. Allah razı olsun. İyi akşamlar.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :