ŞEHİT GEDİZ ÇİVİ ANAOKULU CUMHURİYET HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

ŞEHİT GEDİZ ÇİVİ ANAOKULU CUMHURİYET HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Balıkesir İvrindi Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Anaokulu Cumhuriyet Bayramı haftasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya başladı.

Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Anaokulu Binasında yapılan kutlamaya saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Cumhuriyet Bayramı hakkında minik öğrencilere kısa bir açıklama yapan okul müdürü Emre Başülmez “Sevgili çocuklar, Cumhuriyet Bayramını kutlamak için burada toplandık. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bizleri düşmanlardan kurtarıp 1923 yılında cumhuriyeti ilan etti. Biz şimdi onun sayesinde rahat ve mutlu yaşıyoruz.  Şiir okumak, şarkı söylemek için sabırsızlandığınızı biliyorum, o halde kutlamaya başlayalım,” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Emre Başülmezin ardından minik dâhiler sınıfı öğretmeni Güllü Kesimci’nin, Minik Yıldızlar sınıfı öğretmeni Hamide Usta’nın, Minik kalpler sınıfı öğretmeni Elif Demir’in ve Akıl Küpleri sınıfının öğretmeni Fatma Çetin Kabadayı’nın öğrencileri de program için hazırladıkları şarkı, şiir ve marşları söylediler. Program bütün öğrencilerin katılımıyla Onuncu Yıl Marşı’nın söylenmesiyle son buldu.

Program sonunda katılan öğrenci ve velilerine Okul Aile Birliği ve bütün öğrencilerin katılımıyla anaokulu mutfağında hazırlanan aşureler ikram edildi.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının 29 Ekim’de İvrindi Belediye Meydanında devam edileceği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.