Selçuklu Anaokulu'nda Tiyatro

Selçuklu Anaokulu'nda Tiyatro

Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "BİR DİLİM YAŞ PASTA" isimli tiyatro Oyunu 18 Mayıs'ta sahne alacak.

Koordinatörlüğünü Okul Müdürü Mehmet ERDAL’ın yaptığı “Bir Dilim Yaş Pasta” isimli çocuk oyunu Selçuklu Anaokulu'nda sahneye konulacak. Eğitimci Yazar Fatma ÇETİN KABADAYI tarafından yazılıp yönetilen oyunda Selçuklu Anaokulu Öğretmenlerinden Berna YOLSAL GÜMÜŞEFE, B. Nesrin ÖZ, Fatma ÇETİN KABADAYI, Sara KARATAŞ, Sevgi ALPARSLAN TOSUN, Serpil UĞUZ, Sırma Semra KAYSERİLİOĞLU ve Yasemin ATILGAN rol alırken teknik ekipte Cennet DİKKAYA ve Mahfuze SAVAŞ yer alıyor.

İlk olarak Selçuklu Anaokulu öğrencilerine gösterilecek olan oyunun galası 18 Mayıs 2022’de iki seans halinde gerçekleşecek.

Okul Müdürü Mehmet ERDAL, “Tiyatro ekibimiz, büyük bir özveriyle çalıştı. Miniklerimizin öğretmenlerini sahnede izlerken büyük keyif alacağına inanıyoruz. Tiyatro etkinliğimizle de çocuklarımızın yaşamı öğrenmelerine, anlamlandırmalarına; hayal güçlerini geliştirmelerine; sevgi, saygı, paylaşma gibi değerlerimizi özümsemelerine gayret ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum,” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.