Serinyol İlköğretim Sıra Gecesinde Buluştu!

Serinyol İlköğretim Sıra Gecesinde Buluştu!

Hatay Serinyol İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu sıra gecesinde buluştu.

Serinyol İlköğretim Okulu’nun Okul aile birliğini güçlendirmek amaçlı yapılan eğlencesine Serinyol Belediye Başkanı Mehmet OFLAZOĞLU ve Belediye çalışanları, Okul Aile Birliği Başkanı müteahhit Mehmet KAPLAN, Serinyol esnaflarından Müteahhit Mehmet HÜRRİYETOĞLU, HRT Türkü şöleni program sanatçısı Süleyman KAYA, Şanlıurfa Akdoğan Ekibi, Serinyol İlköğretim Okulu öğretmenleri ve 400’ün üzerinde veli katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Ertan BOZKIR açılış konuşmasında “Öncelikle Belediye başkanımız Mehmet OFLAZOĞLU’na ve Müteahhit Mehmet HÜRRİYETOĞLU’na biz bir istediğimizde okula yardım için üç vererek destek oldukları için ayrıca Müdür yardımcımız Vecih ARACI’ya mesai saatlerini umursamadan gece gündüz, hafta sonu dâhil çalışmalarından dolayı sizlerin huzurunda, katılımcılara ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” diyerek konuklara iyi eğlenceler diledi.

            Program, müzik eşliğinde oyun ve halay gösteriyle başlayıp çiğ köfte yapımı ve ikramıyla devam ederken, okula katkı sağlamak için Serinyol esnafından verilen hediyeler numaralı şekerlerin çekilişiyle konuklara dağıtılarak programa renk katıldı. Çekilişte Yükseliş dershanesinden üç indirim bileti, çeşitli sarraflardan küçük altın, sehpa takımı, kitap setleri, mutfak eşyalarından birçoğu okula bağış yapıldı. Okul Aile birliği başkanı Mehmet KAPLAN, üzerine Urfa kıyafeti giyerek “Program organizasyonu için yorulduk fakat çabalarımıza değdi. Urfa ekibimiz inanın okula katkı olması amacıyla sadece benzin parasına buraya teşrif edip bizi kırmadılar. Serinyol İlköğretim Okulu adına kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Program müzik eşliğinde halay, Muharrem ve Ekibinin müzik Ziyafetleri, Süleyman KAYA’nın türküleri eşliğinde devam edip  MIRA ikramı ile sona erdi.

  Haber: Fatma Çetin Kabadayı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum