SERİNYOL İLKOKULUN’DA  “LİDER ÖĞRETMEN SEMİNERİ”

SERİNYOL İLKOKULUN’DA “LİDER ÖĞRETMEN SEMİNERİ”

Hatay Serinyol İlkokulu'nda "Lider Öğretmenlik Semineri" verildi.

Merkezi İstanbul’da olan Öğretmen Akademisi Vakfı’nın düzenlediği seminere,   Serinyol İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Ertan Bozkır ve Yusuf Tatlı İlkokulu Müdürü S.Barış Arslan ve her iki okulun okulöncesi, sınıf ve branş öğretmenleri katıldı. Hafta sonu iki gün boyunca 9.00 ve 17.00 saatleri arasında devam eden seminerde İletişim Becerileri, Sınıf Yönetimi, Ölçme ve Değerlendirme konuları anlatıldı.

Öğretmenlerin aktif katılımlarıyla süren seminerde konular; slâytlar, kısa filmler, karikatür, oyun ve beceri ve düşünme etkinlikleri ile renklendirildi. Seminerde eğitimci olarak görev alan ve Kırıkhan’dan gelen Okul Müdürü Mustafa YAŞAN ve İngilizce Öğretmeni Seda DERKUŞ amaçlarına ulaştıklarını dile getirerek iki günün dolu dolu geçtiğini ifade ederken “Hem katılımdaki istek ve başarıdan hem de okulunuz misafirperverliğinden çok memnun kaldık, teşekkür ediyoruz,” dediler.  Öğretmenler de aldıkları eğitimden memnun kaldıklarını “Öğrenci olmanın mutluluğunu yaşarken hem öğrendik hem çok eğlendik.  Hafta sonu olduğunu bile unuttuk. Bütün öğretmenlerin bu seminere katılması gerektiği fikrindeyiz ” ifadeleriyle dile getirdiler.

“Sürekli Öğrenen sürdürülebilir Bir Eğitim” olan bu çalışmanın devamında bilgi, gelişme ve yenilikler mail yoluyla öğretmenlere gönderilerek eğitim verilecek. Garanti Bankası ve Pelikan sponsorluğunda verilen eğitime ilginin büyük olduğu bildirildi. Bugüne kadar 80.000 Öğretmenin eğitim aldığı bilinen semineri almak için okul olarak Öğretmen Akademisi Vakfı'na başvurulması gerekiyor.

Haber; Fatma Çetin Kabadayı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.