Suat Kılıç Webo ve Drogba ile buluştu

Suat Kılıç Webo ve Drogba ile buluştu

Bakan Kılıç'tan ırkçılık tartışmalarına en iyi yanıt..

Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan olayların yankıları devam ediyor. Bu konuyla ilgili kulüplerden sert açıklamalar yapılırken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç örnek bir davranışa imza attı.

DÜNYADA HABER OLDU

Maç esnasında ve sonrasında yaşanan olaylar dev derbiye gölge düşürmüştü. Müsabaka sonrasında oynanan oyun ve skordan çok yaşanan olaylar konuşulmuştu. Fenerbahçe taraftarlarının Galatasaraylı siyahi oyunculara yönelik ırkçı hareketlerde bulunması tüm dünyada yankı bulmuştu. Tüm bu yaşanan olayların ardından Bakan Suat Kılıç, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba ve Fenerbahçeli Webo ile yemekte bir araya gelerek yaşanan olayları değerlendirdiler.

"TÜRKİYE'DE IRKÇILIK TUTMAZ"

Yemekli toplantıda siyahi yıldızlara ırkçılığın Türkiye'nin gelenek göreneklerinde olmadığını belirten Bakan Kılıç'ın "Türkiye'de ırkçılık tutmaz. Hem inancımız hem geleneklerimiz buna karşı. Üstünlük ancak iyi insan olmakla mümkündür. Irkçılık bizim genetiğimizde yok. O görüntüleri Fenerbahçe'ye mal etmek haksızlık olur." dediği öğrenildi.

Son derece neşeli geçen yemekte Drogba ve Webo da Bakan Kılıç'a Türkiye'de futbol oynamaktan çok mutlu olduklarını ilettiler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.