Taraf yazarı, Yazgülü Aldoğan'ı fena bozdu

Taraf yazarı, Yazgülü Aldoğan'ı fena bozdu

İçki yasakları ekranları birbirine katmaya devam ediyor. Taraf yazarı Hilal Kaplan ile Posta yazarı Yazgülü Aldoğan, Habertürk'te kapıştı...

Alkol tüketimini sınırlayan yasal düzenlemeler Habertürk ekranlarında ateşli bir tartışmaya sahne oldu. Programa Taraf yazarı Hilal Kaplan'ın Posta yazarıYazgülü Aldoğan'la girdiği diyaloglar damga vurdu.

Hükümetin yaşam tarzlarına müdahale ettiği yönünde suçlamalara konu olan 'içkiye sıkıyönetim' yasası Akşam Raporu'nda tartışıldı. Taraf yazarı Hilal Kaplan, toplumu oluşturan bir çok mağdur kimlik olmasına rağmen içki konusundaki hassasiyete çok daha fazla özen gösterilmesini eleştirdi. Türban konusunda gösterilmeyen duyarlılığın içki için gösterildiğini söyleyen Kaplan,Yazgülü Aldoğan'ın tepkisini çekti.

HİLAL KAPLAN: CIVITMAYIN!

Aldoğan, Taraf yazarının konuşmasına çeşitli sorularla müdahale edince ilginç tepki aldı. Aldoğan'ı 'cıvıtmayın' diyerek uyaran Kaplan stüdyoda sert rüzgarlar estirdi. Taraf yazarının tepkisi karşısında neye uğradığını şaşıran Yazgülü Aldoğan karşılık olarak programda yer yer 'cıvıtmayın' diyerek misilleme yaptı.

İşte o anlar:



 

Etiketler :