Temel Kotil ISZÜ’DE Seminer Verdi

Temel Kotil ISZÜ’DE Seminer Verdi

Türk Hava Yolları’nın, dünya çapında basarı kazanmasında önemli role sahip Genel Müdürü Doç. Dr. TemelKotil, 16 Mayıs 2012 Çarsamba günü Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Merkez Kampüsünü ziyaretetti.

Türk Hava Yolları’nın, dünya çapında basarı kazanmasında önemli role sahip Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, 16 Mayıs 2012 Çarsamba günü Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Merkez Kampüsünü ziyaret etti. Ziyaret esnasında “Türk Hava Yolları’nın Basarısının Sırrı” adlı bir konferans veren Temel Kotil, THY’nin özellikle son yıllarda zirveye çıkmasındaki faktörleri ve sırları ögrenciler ile paylastı.

THY’nin 2011 yılında “Europe’s Best Airline / Avrupa’nın En Basarılı Havayolu” ödülüne layık görülmesinin THY ve ülkemiz için önemine deginen Doç. Dr. Temel Kotil, hedeerinin dünya çapında daha üst seviyelerde basarılar olduguna belirtti. Islerini severek yapan, çalıskan ve uzman ekibin önemine özellikle deginen Doç. Dr.Temel Kotil, kariyerlerinde basarılı olmak isteyen Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ögrencilerinin de THY’nin basarılı ekibi gibi ask ve sevkle çalısarak, sevdikleri islerde yogunlasarak benzer basarılara imza atabileceklerine vurgu yaptı.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi ile izlenen sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplayan THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e, ISZÜ Rektörü Prof Dr. Adem Esen tarafından “Istiklal Marsı Murakkası” ve “Istanbul Sabahattin Zaim Üniversite Plaketi” takdim edildi. Doç. Dr. Temel Kotil’de Rektör Prof Dr.Adem Esen’e Türk Hava Yollarını temsil eden “THY Uçak Maketi” armagan ettiler.

02[1].jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.