Topçu 'Yusuflar Kuyudan Çıksın'

Topçu 'Yusuflar Kuyudan Çıksın'

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı bayramlaşma töreni BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşı'nın okunması ve sinevizyon gösterisi sonrası konuşmalara geçildi. İlk olarak ev sahipliği yapan BBP İstanbul İl Başkanı Bayram KARACAN söz aldı. KARACAN konuşmasında “Kardeşleri tarafından kuyuya atılan Hz. Yusuf gibi hakkın ve adaletin yerini bulacağı günü bekledik. Yusuf misali kuyudan çıkıp, iktidar olma vakti geldi. Kuyuların karanlığından göklerin maviliğine erişeceğimiz vakit geldi. Emin olun ki Yusuflar iş başındadır; eskisinden daha fazla bir azimle, kararlılıkla ve istekle... Artık Yusuflar kuyudan çıkacak! Devlete, devlette adalete, adaletten hakkaniyete ve oradan da huzura… Bu deli yürekleri hak ettiği yere taşıyacağız inşaallah.” dedi.

Bu Dava Bize Milletimizin Bir Emanetidir.

BBP Genel Başkanı Yalçın TOPÇU konuşmasını şöyle bitirdi: “Bu dava bize milletimizin bir emanetidir. Milletimiz 31 Mart 2009’da Kocatepe’deki ‘Vuslat Kurultayı’nda buna karar vermiştir. Tüm kadromuzla birlikte Türkiye’yi karış karış gezip Büyük Birlik Davası'nı anlatacağız. Merhum Genel Başkanımızın arzu ettiği gibi; milletimizin tüm unsurlarıyla birlikte ay yıldızlı bayrak altında, karnı tok, başı dik, tam bağımsız güçlü bir Türkiye'yi gerçekleştirme hedefi için ve muktedir bir iktidar olmak için çalışacağız. Buradan Adriyatik’ten, Çin Seddi’ne Türk-İslâm birliğini gerçekleştirip, âleme nizam verme ülküsü ile dünyaya barış, huzur, sevgi ve adaleti hâkim kılacağız inşaallah.”

Konuşması partililer tarafından sık sık alkışlarla kesilen BBP Genel Başkanı Yalçın TOPÇU, konuşmasının sonunda salondakilere gül vererek bayramlaştı.

 

haberhilal.com

Etiketler :