Trabzonspor maçının ardından havaya ateş ettikleri videoyu paylaşan kişiler yakalandı

Trabzonspor maçının ardından havaya ateş ettikleri videoyu paylaşan kişiler yakalandı

Spor Toto Süper Lig'de 13 Şubat Pazar akşamı oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ardından sevinç gösterileri...

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 13 Şubat Pazar akşamı oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ardından sevinç gösterileri kapsamında havaya ateş ettikleri videoyu sosyal medyada paylaşan 2 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sanal devriyeler esnasında, Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası Vakfıkebir ilçesi Deregözü Mahallesi'nde G.D. ile M.A'nın, sevinç gösterisi yapmak amacıyla havaya ateş ettikleri ve bu durumu kaydederek sosyal medyada paylaştığını belirledi.

Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vakfıkebir Jandarma Komutanlığı ekipleri, G.D. ve M.A'nın adreslerinde arama yaptı.

Aramada, tabanca, 3 kurusıkı tabanca ve tabancalara ait 3 şarjör, 253 tabanca fişeği ile 66 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.